top of page

~ Om mig ~

Min healingresa började 2012 då jag snuddade vid andlighet, det var som att det där fröet som alltid funnits inom mig äntligen började växa. Jag har alltid varit nyfiken och velat utforska de existensiella frågorna men som ung var det svårt att hitta svar. Sambandet mellan kropp, själ och sinne var inget jag fick lära mig i skolan.
Det var efter jag fyllt 20 år som pusselbitarna började falla på plats. Jag började få ett begrepp kring sambanden och ju mer jag lärde mig, ju mer insåg jag att jag inte visste. Mitt perspektiv blev bredare. Intresset för healing och medvetandets oändliga gränser tog vild fart och det började gro en känsla inom mig. Ett kall att jobba med mina händer och att dela med mig av mina förmågor.

Plantmediciner, holistiska metoder, meditation och yoga kom in i mitt liv och 2018 följde jag kallet att aktivera mina händer och gick kursen helande massage på Axelssons Gymnastiska Institut i Stockholm. Hans Axelsson började nyligen ge denna kurs och det är en metod som han själv använt sig av under många år.


Kollar vi runt omkring oss idag ser vi mycket stress, obalanser och utmattning. Då tempot är högt har många ett överskott på stresshormonet kortisol.
 Det är också många som har glömt bort kontakten till sin kropp, själ och till naturen. Man har har bytt ut naturens principer mot artificiella principer som passar in för att upprätthålla den ekonomiska och politiska maskinen.
Med tacksamhet till verktygen jag har vill jag inspirera och bjuda in till att få kontakt med kroppens naturliga källa till läkning genom att lösa upp spänningar och därmed sänka kortisolnivån. 

Jag ser oss som en del av en helhet - den inre världen reflekterar den yttre.

"The creation is a reflection of the creator".
"If you don't make time for your wellness, you will be forced to make time for your illness".

 

Du blir varmt mottagen hos mig.

För mer information kring metoden jag jobbar med, läs här.

Jag finns på en mysig vindsvåning centralt i Örebro. 
Ring/smsa/mejla vid eventuella frågor
eller för att boka tid 0735900373 Kroppskallan@outlook.com.

 

 

Julia Johansson

IMG_4286.jpg
bottom of page