top of page

 Kroppskällan 

Pink Illustrated Flower
Pink Illustrated Flower
hands with light.jpg
Vad är helande massage?

Healingmassage är en energibehandling som utgår från muskel- och bindvävsmassage. Själva massagen utgör ca en tredjedel av behandlingen och energiarbetet pågår en längre tid av den muskel eller det område som är mest spänt.

Behandlingen är 1h, men kan också variera beroende på behov. 

Metoden ger en mycket djup avslappning och den påverkar inte bara kroppen utan även hela människan både fysiskt och mentalt. Behandlingen balanserar kroppens energier och löser upp blockeringar i energiflödet så att kroppens egen läkande förmåga stimuleras.

Hos mig är du välkommen som du är och det är där vi börjar.
Du kan känna dig trygg i att slappna av och att släppa allt annat. Energiarbetet fortsätter även jobba en tid efter behandlingen. 

En healingmassage är för dig:

...som känner spänningar/blockeringar i kroppen. 

...som känner dig stressad och som behöver avslappning mentalt. 

...som vill ha en ökad blodcirkulation.

...som har nacksmärtor p.g.a muskelspänningar.

 

Varför just helande massage?

Hur går det till?

Helande massage är en skön, avslappnande behandling som kan ges till alla. Klienten väljer vilken del av kroppen som den önskar behandling på; exempelvis rygg/nacke/ben eller armar. Klienten ligger på massagebänk i underkläder med täckande handduk över de områden som ej behandlas. Man börjar med ett hudgrepp på hudens bindväv utan olja, som följs av massage med ekologisk olja under ca 15-30 minuter. Massagedelen sätter igång blodcirkulationen. Därefter börjar energiarbetet på det mest spända området. Behandlingen avslutas med en stunds healing.

Rekommendationen är att gå 4 behandlingar för att få bästa effekt och att därefter kontinuerligt ta behandlingen efter behov och önskan.

bottom of page